Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Gina

Τηλεφωνικό νούμερο : +862787537736

Free call
Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd.

Παρέχουμε τις προστιθεμένης αξίας λύσεις βιοτεχνολογιών.

 

Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Εμπορικές συναλλαγές Sunhy Αριθμός Υπαλλήλων:
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος:
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Παρέχουμε τις προστιθεμένης αξίας λύσεις βιοτεχνολογιών.

 

Το cWho είναι εμείς;

Η εμπορική (Wuhan) Co. Sunhy, ΕΠΕ είναι θυγατρική της Co. της βιολογίας Wuhan Sunhy, ΕΠΕ, μια κινεζικός-γεννημένη επιχείρηση βιοτεχνολογίας που αφιερώνεται να αναπτυχθεί, την κατασκευή, και τα πωλώντας ένζυμα για πάνω από 20 έτη. Το Sunhy που κάνει εμπόριο χειρίζεται τις διεθνείς πωλήσεις των προϊόντων Sunhy.

 

 

Η επιχείρησή μας

Παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις προστιθεμένης αξίας προσαρμοσμένες λύσεις στους διανομείς και τα τέλη τουπελάτες σε πάνω από 20 χώρες παγκόσμιες, συμπεριλαμβανομένης της Νοτιοανατολικής Ασίας, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, ανατολική Ασία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, και περισσότερο.

 

 

Οι άνθρωποί μας

Η ομάδα μας είναι επαγγελματική στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, τις πωλήσεις, τη τεχνική υποστήριξη, και τις διοικητικές μέριμνες.

 

Τα προϊόντα μας

- Ένζυμα τροφών: phytase, πρωτεάση, xylanase, οξειδάση γλυκόζης, mannanase, glucanase, cellulase, αμυλάση

- Probiotics

- Λειτουργικές πρόσθετες ουσίες τροφών: πιό acidifier, γαλακτωματοποιητής, urease ανασταλτικός παράγοντας, οργανικό χρώμιο, ταρτραζίνη

- Βιομηχανικά ένζυμα: ένζυμα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και τροφίμων.

 

 

Εκτός από τα τυποποιημένα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, παρέχουμε επίσης τις προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας στα συγκεκριμένα θρεπτικά ζητήματα στόχων και μεγιστοποιούμε τη χρησιμότητα ζωοτροφών.

 

ΚΙΝΑ Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Οι πόροι μας

Affliated με τη Co. της βιολογίας Wuhan Sunhy, ΕΠΕ, έχουμε πρόσβαση σε μια σειρά των πόρων:

- Κέντρο Ε&Α

- Ερευνητική ομάδα

- Τρεις μονάδες παραγωγής

- Πηγή συγκέντρωσης ταλέντου

 

Η αξία μας

Καλοσύνη, δράση, εκμάθηση, επίτευγμα

 

ΚΙΝΑ Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Η εμπορική (Wuhan) Co. Sunhy, ΕΠΕ ήταν στο παρελθόν το διεθνές τμήμα της Co. της βιολογίας Wuhan Sunhy, ΕΠΕ, το οποίο είναι η μητρική εταιρεία μας τώρα. Το διεθνές τμήμα ιδρύθηκε το 2005. Το 2017, λάβαμε την εγγραφή της ΕΕ, και επεκτείναμε την επιχείρησή μας στην Ευρώπη. Δεδομένου ότι η επιχείρηση επεκτείνεται περαιτέρω συνολικά, Sunhy που κάνει εμπόριο καθιερώθηκε για να διευκολύνει καλύτερα τις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές και τις διαδικασίες.

 

 

ΚΙΝΑ Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Το Sunhy συσσωρεύει ένα ανεξάρτητο κέντρο Ε&Α, μια επαγγελματική ομάδα και τις βάσεις δεδομένων πάνω από 20 έτη συμπεριλαμβανομένης της αντιθρεπτικής βάσης δεδομένων παραγόντων των συστατικών, της δυναμικής βάσης δεδομένων αντίδρασης μεταξύ του συστατικού και του ενζύμου, βάση δεδομένων αξίας μητρών. Στηργμένος στην ώριμη πλατφόρμα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 

1. Διαιτητική ανάλυση ANF: μια μοναδική υπηρεσία βάσισε στην τεχνολογία HPLC για να αναλύσει το περιεχόμενο κάθε non-starch πολυσακχαρίτη στις πρώτες ύλες και την τροφή. Είμαστε σε θέση να προβλέψουμε την αξία μητρών με την ενζυμική εφαρμογή χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο σύστημα βασισμένο στις σε ζώντα οργανισμό βάσεις δεδομένων, όπως η αντιθρεπτική βάση δεδομένων παραγόντων και η βιονική ανάλυση πεπτικότητας.

 

2. Προσαρμοσμένες ενζυμικές λύσεις:

1) Προσαρμοσμένες ενζυμικές λύσεις σύμφωνα με την ανωτέρω αντιθρεπτική ανάλυση των συστατικών/τροφή για την εφαρμογή των μη-χαρακτηριστικών συστατικών, που βελτιώνει τη χρησιμοποίηση τροφών και που προωθεί τη ζωική απόδοση αύξησης

2) Προσαρμοσμένες ενζυμικές λύσεις βασισμένες στα ζωικά είδη, που αναπτύσσονται ρητά για τα πουλερικά, τους χοίρους, το μηρυκαστικό, τα ζώα aqua και το κατοικίδιο ζώο

3) Οι προσαρμοσμένες ενζυμικές λύσεις αφορούσαν τη ζωική αυξανόμενη φάση, αναπτύχθηκε συγκεκριμένα για το ανάπτυξης, τελειωμένη και απογαλακτισμένη στάδιο εκκινητών,

4) Προσαρμοσμένες ενζυμικές λύσεις για τα ζώα σε απάντηση στην πίεση όπως η ασθένεια, καυτός/ο κρύος καιρός, η πυκνότητα, κ.λπ.

Η ομάδα μας

Οι εμπορικές συναλλαγές Sunhy (Wuhan) ΕΠΕ Co., διαιρούνται σε τρεις ομάδες: η σφαιρική ομάδα πωλήσεων, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης, και οι πωλήσεις υποστηρίζουν την ομάδα.

 

 

Σφαιρική ομάδα πωλήσεων

Έμπειρος στις διεθνείς πωλήσεις και εμπορικές συναλλαγές, κάθε ένας από τους περιφερειακούς διευθυντές μας είναι αρμόδιος για (α) τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το overseasale@sunhy.cn για οποιεσδήποτε έρευνες  θα σας παραπέμψουμε στον αντίστοιχο διευθυντή πωλήσεων.

 

 

Ομάδα τεχνικής υποστήριξης

Όλα τα μέλη της ομάδας τεχνικής υποστήριξης μας έχουν έναν βαθμό PHD στους ζωικός-διατροφή-σχετικούς τομείς. Είναι δοκίμασαν επίσης στην τροφή την πρόσθετη βιομηχανία, πεπειραμένη για τα προϊόντα μας, και τον επαγγελματία στην παροχή των προσαρμοσμένων τύπων στους πελάτες μας. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το globaltech@sunhy.cn για οποιεσδήποτε τεχνολογία/σχετικές με τα προϊόντα έρευνες.

 

 

Ομάδα υποστήριξης πωλήσεων

 

Η ομάδα υποστήριξης πωλήσεων είναι επιδέξια στις εγγραφές προϊόντων, την επεξεργασία διαταγής, τις διοικητικές μέριμνες, τον εκτελωνισμό, και τη εξυπηρέτηση πελατών. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το overseasale@sunhy.cn για τις έρευνες για την αγορά των διαταγών.

 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

overseasale@sunhy.com
+862787537736